Covid 19

Hier plaatsen wij alle informatie omtrent ons Covid 19 beleid.

Welkom bij de Beurs!

Wij houden te allen tijde de richtlijnen van het RIVM in acht. Uw bezoek zal de komende tijd wat anders verlopen dan u gewend bent. Op deze pagina geven wij u een korte uitleg over hoe wij te werk gaan en wat we van u verwachten als gast.

Bij aankomst wordt u door een van onze medewerkers ontvangen. Nadat u uw handen heeft gedesinfecteerd wordt u naar een tafel gewezen waar u kunt plaatsnemen. Elke stoel, tafel en alles dat op tafel staat is volledig gedesinfecteerd voordat u plaatsneemt. De tafels zijn opgesteld in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM en de overheid en wij willen u dan ook vragen om de tafels en stoelen niet te verschuiven zodat alle aanwezigen veilig op anderhalve meter afstand kunnen blijven zitten. Onder elke stoel op het terras staat met een blauw kruis de plek aangegeven waar de stoel moet blijven staan. Ook willen wij u vragen om niet uit uzelf te verplaatsen naar een andere tafel zodat wij het overzicht kunnen bewaren en zodat de looproutes zo veel mogelijk vrij blijven voor het personeel.  

Op tafel staat een kaart met 3 QR-codes. Via de eerste QR-code komt u op deze pagina terecht. De tweede QR-code brengt u naar de website waar u de menu- en drankkaart kunt inzien. Mocht u liever een fysieke menukaart gebruiken dan kunt u hierom vragen bij onze medewerkers. U kunt uw bestelling doorgeven aan onze medewerkers, maar wij bieden ook de optie om via de Jamezz app te bestellen waarmee we het aantal contactmomenten verminderen. Om via deze app te bestellen scant u de derde QR-code op de kaart. Nadat uw bestelling geplaatst is gaan wij hier direct mee aan de slag. Uw bestelling zal gebracht worden door medewerkers die enkel schoon glaswerk en servies aanraken en wordt neergezet op de afzettafel die naast uw tafel staat. U deelt de afzettafel met de gasten die aan de tafel naast u zitten. Met het gebruik van afzettafels willen wij een zo veilig mogelijke omgeving creëren voor gasten en personeel. Het gebruikte glaswerk en servies kunt u terugzetten op de afzettafel, dan zal dit door andere medewerkers weer worden opgehaald en op de juiste wijze worden gereinigd. Omwille de veiligheid kan enkel met pin worden betaald.

Wij vragen u de 1,5e meter maatregel op de juiste wijze toe te passen, te letten op looproutes, posters en stickers en aanwijzingen van het personeel te allen tijde op te volgen. Let op uzelf en op anderen, houd voldoende afstand en toon begrip voor elkaar.

Veel plezier namens het gehele Beurs team!